Schade herstel

SERVICE OVERZICHT

Schadeherstel van A t/m Z

Als autobedrijf werken wij nauw samen met gerenommeerde schadeherstel bedrijven. Hierdoor kunnen we samen met hun makkelijk schadeplekken herstellen of uw auto een compleet nieuw uiterlijk geven. De meeste mensen laten hun auto spuiten om schade te herstellen. Een beschadiging is namelijk niet te voorkomen. Onze specialisten werken aan de hand van de nieuwste spuittechnieken en weten precies hoe ze uw auto door middel van spuitwerk een zo goed als nieuw uiterlijk geven. 

  • Kleine lakschade's
  • Bemiddeling grotere schade's
  • Kleine deukjes verwijderen
  • Vooraf een offerte!
  • Leenauto beschikbaar

VERZEKEREN

Autobedrijf Jager heeft een nauwe samen werking met Verzeker wat je lief is. Dit doen wij om de perfecte service en goed contact tussen auto bedrijf & verzekeraar. Ook is het mogelijk om via deze partij de schade bij u eigen garage uit te laten voeren. Dit mag vaak niet van diverse andere verzekeraars.

Vergelijk zelf!

SCHADE HERSTEL

Scherpe prijzen en snel weer op weg!

OOK INTERESSANT

Slecht schakelgedrag en andere klachten? Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling die ontstaat bij normale slijtage en gebruik.
Moderne motoren worden computer-electronisch gestuurd waardoor het eenvoudig mogelijk is om deze softwarematig te optimaliseren. Bovendien kan ten allen tijde de originele file van uw auto weer teruggezet worden.