Schade herstel

SERVICE OVERZICHT

Schadeherstel van A t/m Z

Als autobedrijf werken wij nauw samen met autoschadebedrijf Faber.Faber is gespecialiseerd in spuitwerk voor auto’s. Hiermee kunnen we makkelijk schadeplekken herstellen of uw auto een compleet nieuw uiterlijk geven.De meeste mensen laten hun auto spuiten om schade te herstellen. Een beschadiging is namelijk niet te voorkomen. Onze specialisten werken aan de hand van de nieuwste spuittechnieken en weten precies hoe ze uw auto door middel van spuitwerk een zo goed als nieuw uiterlijk geven.Faber werkt met lak van topmerk PPG, waarmee we elke gewenste kleur kunnen creëren. Aan de hand van meerdere monsters proberen we zo dicht mogelijk bij de huidige kleur te komen, zodat het niet te zien is dat u uw auto hebt laten spuiten.

  • Kleine lakschade's
  • Bemiddeling grotere schade's
  • Kleine deukjes verwijderen
  • Vooraf een offerte!
  • Leenauto beschikbaar

VERZEKEREN

Autobedrijf Jager heeft een nauwe samen werking met Verzeker wat je lief is. Dit doen wij om de perfecte service en goed contact tussen auto bedrijf & verzekeraar. Ook is het mogelijk om via deze partij de schade bij u eigen garage uit te laten voeren. Dit mag vaak niet van diverse andere verzekeraars.

Vergelijk zelf!

SCHADE HERSTEL

Scherpe prijzen en snel weer op weg!

OOK INTERESSANT

Moderne motoren worden computer-electronisch gestuurd waardoor het eenvoudig mogelijk is om deze softwarematig te optimaliseren. Bovendien kan ten allen tijde de originele file van uw auto weer teruggezet worden.
You can be confident that you'll get the correct size tires featuring durability, traction, and a comfortable ride. Visit us today, and have our technicians review and install your tires. Je kunt er van op aan dat wij alleen maar de