Diagnose

SERVICE OVERZICHT

Het hart van uw auto!

Elektronica is een steeds belangrijker onderdeel van de auto geworden. Boordcomputers, inspuitsystemen en vele elektrische componenten maken de moderne auto tot een complex geheel. Door al deze systemen zijn de moderne auto’s veiliger, comfortabeler, slimmer en zuiniger geworden. Het nadeel is dat al deze elektronische snufjes de moderne auto veel storing gevoeliger hebben gemaakt. Autobedrijf Jager is gespecialiseerd in het oplossen van deze storingen. Met behulp van gerichte diagnose, uitgebreide elektrische schema’s en gegevens over meetwaarden zijn wij in staat storingen op te lossen waarvoor anderen u naar een merk dealer zouden verwijzen! Ook hier ziet u onze kracht van nietdealergebonden onderhoud.

  • Wij gebruiken de nieuwste diagnose technieken
  • Handmatig & automatisch testen
  • Merk onafhankelijk

SNEL RESULTAAT

AUTO DIAGNOSE

Professionele service aan uw auto

Ook interessant

Wij bij Autobedrijf Jager zijn specialist in de Walnut blasting techniek. Door deze techniek toe te passen zorgen we ervoor dat het inlaat traject weer vrij van koolafzetting wordt gemaakt. Door middel van een walnoot granulaat stralen wij de inlaatkleppen
Kleine schade's, grote schade's. Wij begeleiden je in het hele proces! Eventueel vanaf de schade locatie, tot weer volledig strak in de lak.