Airco Service

SERVICE OVERZICHT

Koel in de zomer, droog in de winter

Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur?

Ontwasemt de airco de autoruit slecht? Laat uw airco controleren, dit kan het gehele jaar door. Het airconditioning systeem in uw auto zorgt voor koele, frisse lucht op warme zomerdagen. In de winter helpt de airco met het ontwasemen van de autovoorruit.Het ontwasemen van de autoruit gaat veel sneller met goed werkende airco dan met de verwarming. Ontwasemd uw autoruit slecht? Laat dan uw airconditioning controleren!Wat houd een airco controle in?Tijdens de airco controle controleert de monteur de werking

van het gehele airconditioning systeem. De verdamper wordt schoongemaakt en de condensor nagekeken op beschadiging.Alle onderdelen van de airco worden nagelopen, en uw complete airco in de auto wordt gecontroleerd en schoongemaakt. Het oude koudemiddel wordt afgetapt en ververst. Na het vullen, wordt uw airco-installatie nog eens helemaal gecontroleerd.Een goed functionerende airco in de auto draagt bij aan uw comfort. U ademt in de auto bovendien ook schonere lucht in bij een goed werkende airco.
  • Je ramen snel vochtvrij
  • Comfortabel in de zomer
  • Interieur blijft ook fris
  • Langere levensduur
0
Auto's geflushed

Altijd een scherpe offerte!

Preventie
Levensduur na flushen
Voordelen zomer/ winter

AIRCO SERVICE

Ieder seizoen het juiste klimaat in uw auto!

Ook interessant

Volautomatische autowasstraat. Meerdere programma's. Heb je hulp nodig? Vraag het binnen aan de balie.
Moderne motoren worden computer-electronisch gestuurd waardoor het eenvoudig mogelijk is om deze softwarematig te optimaliseren. Bovendien kan ten allen tijde de originele file van uw auto weer teruggezet worden.